124. Att fira högtider i bonusfamiljen

Bonuspappan och plusmamman 3

Här kommer avsnitt 124 av Bonuspappan & Plusmamman, där vi diskuterar hur man kan fira olika högtider i sin bonusfamilj. Funkar det att ha gemensamma födelsedagar ihop med exen när barnen är små? Hur delar man upp julen? Vad händer om ett barn vill fira sin studentexamen utan sina bonusföräldrar?

Vi berättar hur vi gör i vår bonusfamilj, ger vår syn på andra varianter och delar med sig av lyssnarnas inspel. Som vanligt innehåller podden även diverse utvikningar. Missa inte när Maria hittar på ett ord som troligen aldrig någonsin har sagts någonstans.

Efter veckans artikel ur FN:s barnkonvention ger vi ledtrådar till vem vår nästa gäst är – en musiker som är AIK:are och har synts i 100 avsnitt av ett känt tv-program där andra artister medverkar.

Bonuspappan & Plusmamman sänds i samarbete med Hallands Nyheter – dagstidningen i Varberg och Falkenberg – och är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Podden skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

 

 

124

Lämna en kommentar