117. Åsa Nyvall om kärlekens fem språk

Bonuspappan och plusmamman 3

Här kommer avsnitt 117 av Bonuspappan & Plusmamman, där parterapeuten, yogaläraren och föreläsaren Åsa Nyvall berättar om kärlekens fem språk. Har du beröring, bekräftande ord, tjänster, gåvor eller tid tillsammans som ditt sätt att visa kärlek och det du själv mår bäst av att få? Hur fungerar modellen med kärlekens språk – och stämmer Marias och Martins resultat verkligen i testet som finns i boken med undertiteln ”Din guide till lyckliga relationer” som Åsa Nyvall har skrivit ihop med Helene Arkhem? Åsa berättar även om sin bonusfamilj, som finns både i Kungsbacka och Båstad.

Efter veckans artikel i FN:s barnkonvention diskuterar vi curlingföräldrar med utgångspunkt från den danske författaren Jesper Juul, som nyligen avled. Vem curlar mest av oss och varför? Hur gör du hemma hos dig?

Bonuspappan & Plusmamman sänds i samarbete med Hallands Nyheter – dagstidningen i Varberg och Falkenberg – och är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Podden skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

 

117

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s