254. Livets gång i bonusfamiljen

Här kommer avsnitt 254, där vi diskuterar de olika faserna en bonusfamilj går igenom separat eller samtidigt utifrån barnens ålder: småbarnsåren, tonåren och unga vuxna-åren. Hur påverkar det de vuxnas relation? Hur bör bonusföräldern agera i de olika perioderna. Vi avslutar detta aningen försenade avsnitt med en ”high and low”.

Tipsa oss gärna om ämnen att diskutera i podden eller personer att intervjua. Skicka åsikter och berättelser till oss via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Ni kan alltid mejla oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den sänds i samarbete med Hallands Nyheter och skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001, med själva bonuspappan på trummor).

254

Lämna en kommentar