139. Svärföräldrar i bonusfamiljen

Bonuspappan och plusmamman 3

Här kommer avsnitt 139, där vi diskuterar svärföräldrar, som kan få en särskild roll i bonusfamiljer, eftersom de då blir bonusfar- eller morföräldrar oavsett om de har biologiska barnbarn sedan tidigare eller inte. Vi tittar även tillbaka på våra tidigare relationer och berättar hur mötet med föräldrarna till våra dåvarande sambos och särbos gick och hur den relationen utvecklade sig.

Som bonus blir det en repris av en kort intervju med Martins pappa som nu är Marias svärfar. I projektet Föräldrabalken går vi igenom de första sex paragraferna i kapitel 2 och hamnar i en fördom om Finlandsfärjor…

Hör gärna av er till oss via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Bonuspappan & Plusmamman sänds i samarbete med Hallands Nyheter – dagstidningen i Varberg och Falkenberg – och är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer.

Podden skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent”, ”Portable purple diesel kitchen” och ”Texans are forever” från 2001).

 

 

139

Lämna en kommentar