139,5. Gigi Hamilton om syskonen

37

Här kommer avsnitt 139,5 som blir ett återbesök i poddens början och den första telefonintervjun, som gjordes från Varberg till London 2017. Samma dag som Melodifestivalen 2020 inleds får vi höra vad Gigi Hamilton kan berätta om sina syskon, exempelvis halvsystern Zemya, som hon träffade först som tonåring. Gigi Hamilton var sångerska i Freestyle, som slog igenom 1981 och senare blev Style med bara henne och Tommy Ekman och Christer Sandelin. Style blev trea i Mello med Dover-Calais 1986.

Hör gärna av er till oss via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Bonuspappan & Plusmamman sänds i samarbete med Hallands Nyheter – dagstidningen i Varberg och Falkenberg – och är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer.

Podden skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

 

 

139,5

Lämna en kommentar